tammikuu – joulukuu 2018
Ammatti- ja erikoislehtien pää-äänenkannattaja 28

EDUSTAMAMME LEHDET
Kiinteistölehti
Kehittyä Elintarvike
> Locus
> Pakkaus
Rakennustaito
Viherympäristö
Vihreä Kirja
spacer
spacer
KIINTEISTÖLEHTI
- kiinteistöalan johtava ammattilehti, myös verkossa


Suomen Kiinteistölehti on kiinteistöalan johtava ammattilehti. Joka numerollaan se tavoittaa yli 100 000 lukijaa, 10 kertaa vuodessa. Sen tarkastettu levikki on 36 861 kappaletta (LT 17.2.2016) ja keskimääräinen painos 38 900.

Suomen Kiinteistölehteä lukevat kiinteistönhoidon ja rakennuttamisen vastuuhenkilöt, isännöitsijät, kiinteistöistä vastaavien yhtiöiden johto, asunto- ja kiinteistöyhtiöiden hallitusten puheenjohtajat ja jäsenet, rakennuttajat, yksityiset vuokranantajat, suurimmat lvi-suunnittelijat ja urakoitsijat. Lehden taustalla on Kiinteistöliiton kokoama vahva ja asiantunteva organisaatio.

Kiinteistöliittoon kuuluu sen jäsenyhdistysten kautta suurin osa maan asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöistä, vuokratalojen omistajista sekä yksityisistä vuokranantajista. Kiinteistöyhdistyksiin kuuluu taloyhtiöitä lähes 26 000, joista Kiinteistöliitto Uusimaan taloyhtiömäärä on 10 400, Pirkanmaan 2 800, Varsinais-Suomen 2 150 ja muiden yhdistysten yhteensä 9 800 taloyhtiötä. Suomen Vuokranantajien jäseniä on 9 400. Isännöitsijöitä lukijakunnasta on lähes 2 000 ja isännöintiyrityksiä noin 800. Suomen Kiinteistölehdellä tavoitat nämä kaikki.

Suomen Kiinteistölehti on myös monikanavainen markkinointiväline. Kiinteistölehden Uutiskirje tavoittaa kahdesti kuukaudessa jopa 28 000 henkilöä. Lehden verkkosivuilla käy päivittäin jopa 1 700 yksilöityä kävijää.MEDIATIEDOT
Mediakortista löydät
seuraavat tiedot:
Julkaisija
Ilmoitusmyynti
Aikataulut
Ilmoitukset, koot ja hinnat
Aineisto-ohe
Yhteydenotto
 
Mediakortti


 
etusivu pääkirjoitus tutkimustietoa kohderyhmät yritysinfo yhteistyökumppanit yhteydenotto in english