tammikuu – joulukuu 2018
Ammatti- ja erikoislehtien pää-äänenkannattaja 28

EDUSTAMAMME LEHDET
Kiinteistölehti
Kehittyä Elintarvike
> Locus
> Pakkaus
Rakennustaito
Viherympäristö
Vihreä Kirja
spacer
spacer
KEHITTYVÄ ELINTARVIKE
-koko elintarvikeketjun tiede- ja ammattilehti: raaka-aineista kuluttajan lautaselle


Kehittyvä Elintarvike-lehti tarjoaa uusinta asiantuntija- ja tutkimustietoa eri teemoista ja visioi tulevaa. Lehden lukijat työskentelevät vastuullisissa tehtävissä elintarviketeollisuudessa ja -kaupassa, tutkimuslaitoksissa, julkishallinnossa ja oppilaitoksissa. Kehittyvä Elintarvike ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Lehden tarkoituksena on edistää elintarvikealan kehitystä ja lujittaa yhteistyötä alan eri tahojen välillä. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, ja jokaisella numerolla on oma teema. Päätoimittajan ja toimituspäällikön apuna ovat lehden alan vaikuttajista koostuva neuvottelukunta, teemakohtainen toimituskunta, alan ammattilaiset vakiavustajina, sekä seuran hallitus ja jaostojen johtoryhmät.

Elintarviketieteiden Seura ry (ETS) julkaisee lehteä. Se on Suomen suurin elintarvikealan yhdistys. ETS edistää erityisesti tutkimustiedon monipuolista soveltamista käytäntöön. Seura toimii yhdyssiteenä tutkimuksen ja teollisuuden välillä. Toiminta kattaa elintarvikehygienian, -kemian, -teknologian ja -ekonomian sekä ravitsemuksen ja biotekniikan alueet.

Lukijoista 88 % lukee myös ilmoituksia ja peräti 82 % kokee saavansa niistä hyödyllistä tietoa.MEDIATIEDOT
Mediakortista löydät
seuraavat tiedot:
Julkaisija
Ilmoitusmyynti
Aikataulut
Ilmoitukset, koot ja hinnat
Aineisto-ohe
Yhteydenotto
 
Mediakortti


 
etusivu pääkirjoitus tutkimustietoa kohderyhmät yritysinfo yhteistyökumppanit yhteydenotto in english