tammikuu – joulukuu 2017
Ammatti- ja erikoislehtien pää-äänenkannattaja 25

EDUSTAMAMME LEHDET
Kiinteistölehti
> Locus
Rakennustaito
Tilisanomat
Viherympäristö
Vihreä Kirja
spacer
spacer

TILISANOMAT
- laskennan ja verotuksen asiantuntijoiden ensisijainen tietolähde


Tilisanomat on yritystalouden ja laskennan ammattilehti. Sen artikkelit on suunnattu taloushallinnon ammattilaisille, asiantuntijoille ja johdolle. Lehti välittää ja tulkitsee tietoa tavoitteenaan lukijoidensa tieto- ja taitotason kohottaminen. Lehden artikkelit käsittelevät yritystalouden erityiskysymyksiä kuten kirjanpitoa, tilinpäätöstä, verotusta, johdon laskentatointa, tietotekniikan soveltamista sekä johtamista. Myös kansainvälisiä laskennan aiheita käsitellään. Lehden tarkoituksena on olla yrityksen talousjohdon, tilitoimiston johdon ja henkilöstön, tilintarkastajien sekä muiden laskennan ja verotuksen asiantuntijoiden ensisijainen ammattilehti.

Tilisanomien lukemistutkimukseen vastanneista 96 % oli valmis suosittelemaan lehteä varmasti tai melko varmasti kollegoilleen ja tuttavilleen. Lähes kaikki (98 %) pitivät Tilisanomia joko erittäin tai melko hyödyllisenä työnsä kannalta. Työnantajan
tilaamaa lehteä lukevista vastaajista 86 % ilmoitti arkistoivansa kaikki lehden numerot. Lehtikierron vuoksi Tilisanomien lukijamäärä on laskennallisesti lähes kaksinkertainen tilaajamäärään nähden. (Taloustutkimus 2006)


MEDIATIEDOT 2017
Mediakortista löydät
seuraavat tiedot:
Julkaisija
Ilmoitusmyynti
Aikataulut
Ilmoitukset, koot ja hinnat
Aineisto-ohe
Yhteydenotto
 
pdf
Mediakortti


Tutustu Tilisanomien Lukemistutkimukseen 2014 
etusivu pääkirjoitus tutkimustietoa kohderyhmät yritysinfo yhteistyökumppanit yhteydenotto in english